Яхтен туризъм в Гърция

 

SP Kayak & Sailing организира екскурзии с ветроходни яхти в Егейско и Йонийско море. Желаната дестинация за вашата почивка е не само по-близо от всякога, но и пътуването към нея може да е едно истинско приятно и незабравимо приключение.

Гръцките морета предлагат уникални условия за почивка от май до края на октомври. SP Kayak & Sailing ще ви предложи най-подходящия маршрут, според желанията ви и комфортна ветроходна яхта, съобразена с вашите предпочитания и нужди. Опитните ни капитани ще осигурят едно вълнуващо, но сигурно и безопасно плаване.

Яхтените пътешествия с нас са подходящи както за възрастни, така и за семейства с деца. За хлапетата това е едно наистина незабравимо преживяване, а за мама и татко възможност спокойно да се наслаждават на слънцето и студените коктейли.

Обичайно групите се сформират от познати и приятели, но винаги сме готови да предложим вариант за включването ви във вече готов екипаж, дори и да сте сам или само с половинката си.

Освен разнообразните маршрути за седмични плавания, за хората, които нямат опит с мореплаването или пък не разполагат с достатъчно време, можем да предложим кратки уикендни приключения, а също и еднодневни екскурзии.

На яхтата можете да овладеете основните ветроходни умения, да запечатвате красивите гледки с камерата си или просто да релаксирате.

 

 

 

Ветроходството е екипно занимание и това го прави изключително подходящо за корпоративни активности, тиймбилдинг и др.. Дава изключителна възможност за опознаване и проверка на възможностите за справяне, в ситуации много различни от ежедневните, но изискващи добра координация, опознаване и използване на възможностите на всеки член на екипа.

Безбройните острови, живописни заливи и красиви пристанища допълват съкровищата, които морето ни поднася. Древното море, в центъра на света, кръстосвано от антични герои и богове, притегляло авантюристи от всички краища на света, сцена на епични битки и драматични победи.

 

 

 

Колкото и време да отделите, то никога няма да е достатъчно за да се насладите на магията на Гърция с безкрайната и история, неизброими забележителност и неповторим съвременен дух.

За удоволствията, които могат да предложат крайморските таверни и ресторантчета надали има смисъл да говорим, но не са много местата в Европа, където можеш да избереш вечерята си направо от рибарската лодка, а комбинацията с местните кулинарни специалитети, уникалните бели вина и анасонови елексири ще очароват и най-претенциозните любители на добрата храна

Ние можем да направим необходимото за да се докоснете до това, но не мислете, че няколко дни или седмица ще стигнат, ще ви се иска да се връщате отново и отново. Ние сме тук и ще ви помогнем да го направите.

Вижте нашите предложения!