С катамаран за Великден в Сароническия залив / Циклади

Да отпразнуваме Великден на Албертина

 

Саронически залив / Северни Циклади

27 април – 4 май

 

 

Възползвайте се от специалната ни Великденска оферта и наемете изискания катамаран Албертина (Lagoon 42, 2017 г.), луксозно оборудван с всичко необходимо за пълна автономност. Генератор за 220 V, климатик, watermaker, съдомиялна, микровълнова фурна, самостоятелни бани и тоалетни, USB сокети във всяка каюта. Супер комфортен катамаран за едно безгрижно и комфортно плаване с Вашите приятели или семейство, сред прекрасните острови на Егейско море. Бъдете господари на ситуацията и направете програма по свой избор, разбира се с помощта и идеите на нашите опитни шкипери.

Ще отплаваме от Марина Алимос – едно от най-известните яхтени пристанища в Атина. На пристанището има безплатен паркинг за автомобили, но ако не Ви се шофира до там, може да се възползвате от удобството на въздушния транспорт, след което да вземете такси или градски транспорт от летището директно до марината. Възможно е да организираме за Вас и трансфер с бус.

?????????·?°???? ???·???±???°?¶?µ?????µ? ?µ?·???»???°?? ?? ???·???±???°?¶?µ?????µ ?·?° lagoon 42 albertina 

Предлагаме Ви две опции:

Опция 1: Саронически залив – островите Егина, Порос, Хидра, Спецес и вулканичният полуостров Метана – примерна програма

 

Опция 2: северни Циклади – в зависимост от Вашите предпочитания и метеорологичните условия, може да се посетят островите Киа, Андрос, Тинос, Миконос, Сирос, Китнос и Серифос – примерна програма

 

 Независимо от посоката, в която ще изберете да плавате, празнуването на Великден сред гръцките острови е едно от най-автентичните изживявания на този светъл празник. Отдайте се на веселията, танците и традиционните гозби в неподправената обстановка на пристанищните градове.

Цена за човек при група от 8   640 евро Да Купи сега
Цена на човек при ранни записвания до 15 февруари 2019г. 610 евро Да Купи сега