Йонийски острови


Йонийски острови

 

Кристално сини води, острови, които сякаш са изплували от въображението Ви, истории за велики мореплаватели, геройски битки, богове и богини.

Йонийско море – може би най-доброто място да разберем откъде идва вечното ни влечение към водната шир!

Елате с нас в света на Одисей!

Ще посетим невероятните Йонийски острови – основна причина Гърция да е сред топ дестинациите за плаване в света.

Ще се попечем на легендарните  плажове на Лефкада; ще се дивим на високите планини на Кефалония; ще навлезем в митовете на Итака – островът на Одисей; ще надникнем в пещерите на Меганиси и неизбежно ще бъдем привлечени от музиката на Закинтос (Цветето на изтока) с флагмана Наваджо (където посещението с яхта е единственият начин да се избегнат тълпите туристи и да се насладим на величието на залива) – по-известен като Shipwreck beach и костенурките Caretta caretta в Морския национален парк.

Няма да пропуснем и да се отдадем на безвремието на някой необитаем остров, да се препъваме в парчета история, да плуваме, да събираме слънчеви лъчи, да се скрием в някоя пещера, да танцуваме с делфините, да наблюдаваме залеза над морето и да се посмеем, докато чакаме да ни поднесат някой местен специалитет.

Всичко това ще направим благодарение на най-доброто средство за придвижване измислено от човека – ветроходен катамаран! Освен начин за придвижване, през тази една седмица тя ще бъде наш дом с нейните спални, бани, кухня и дневна; фитнес – опъване на платна, плуване, скачане, балансиране, гребане (с дингито разбира се); бар и ресторант – хладилник, печка, чаши, чинии, прибори; място за забавления – частен плаж, маса за игри, риболов или просто съзерцаване на вечно сменящата се панорамна гледка.

Заповядайте!

Отплаваме от пристанище Лефкас, остров Лефкада, като акостираме пак там.

Научи повече за островите, които посещаваме в това плаване – тук!

Лодка

 

Катамаран Bali 4.1 (2019)

Тази година ще плаваме с една истинска красавица в Йонийско море! Този чисто нов катамаран Bali 4.1 съчетава в себе си изящна форма, просторен и функционален интериор и чудесни мореходни качества. Префектната лодка за седмично приключение в луксозна обстановка.

 

Дати и свободни места

 

 

 Месец              

 Дати                  

 Цена / човек             

 юни

15 – 22 

  765 EUR

 юни

22 – 29 

 775 EUR

 юни – юли

29 – 06 

 789 EUR

 юли

06 – 13 

 789 EUR

 

Освен обявените дати, предлагаме възможност на готови компании за плаване до тази дестинация в дати по избор! Обадете ни се за повече информация!

 

Цени, записвания и отстъпки

 

Цената е калкулирана за група от 8 човека и може да варира според броя на хората на борда. Плаването се осъществява при наличие на група от минимум 6 човека. Цената може да претърпи корекция в зависимост от типа лодка и годината на производство.

 

Отстъпки:

Всеки наш клиент може да ползва една от следните отстъпки:

 • 10% ранно записване – при внасяне на капаро за плаване до края на месец март 2018.
 • 10% за групи –  при готови групи от 6 или 8 човека
 • 10% за редовни клиенти и приятели на SP Kayak & Sailing

 

Цената включва:

 • шкипер
 • наем на лодката оборудвана с 4 двойни каюти, 2 бани с тоалетна, хладилник, печка и т.н.
 • надуваема лодка с извънбордов двигател
 • нощувки на борда в двойна каюта
 • чаршафи и кърпи
 • пристанищни такси
 • разходи за гориво и вода на лодката
 • риболовно оборудване за морски риболов при Ваше желание(опционално)
 • задължителното финално почистване на яхтата

 

Цената не включва:

 • транспорт от София -Лефкада – София
 • храна и напитки на борда, като при Ваш интерес, имаме практика да зареждаме яхтата
 • лични разходи.

 

Плащане и анулации:

При резервация се заплаща капаро 50% от сумата, а остатъкът – 40 календарни дни преди датата на заминаване. При невъзможност за реализиране на плаването, при обстоятелства, възникнали от страна на SP Kayak & Sailing, изпълнителят се задължава да върне 100% от сумата. 

При анулиране на резервация до 40 календарни дни преди датата на заминаване, SP Kayak & Sailing ще Ви възстанови 70% от цената на плаването.
При анулиране на резервация и оставащи по-малко от 40 календарни дни до датата на заминаване, SP Kayak & Sailing ще Ви възстанови 10% от цената на плаването. И в този случай е възможно възстановяване на 70% от цената на плаване, но само ако намерим клиент за вакантното място.

 

За въпроси или записвания:

0883216916 – Степан

0888088078 – Тото

0887098939 – Димитър

info@spkayaks.com

 

   

 

Опции Цена

Цена на човек: от 690 EUR   Свържи се с нас
Тагове: , ,

Подобни продукти