Флотилия BONUS MILES 2017

На 5 ноември флотилията организирана от SP Kayak&Sailing и Northsailing Keramoti финишира успешно. Имахме удоволствието да преплаваме заедно близо 600 морски мили, от които 400 само на платна. Посетихме прекрасните острови Thassos, Lemnos, Skyros, Andros, Kea, Chalkida & Skiathos.

Благодарни сме на Морето, което ни поднесе всичко: трудности, напрежение, но и моменти на неповторима красота и радост. Имахме слънчеви дни, но и силно време, и истински изпитания за духа и опита на екипажите.

На практика оттренирахме триминг на платна, маневри, навигация през деня и през ноща, и много други. Въпреки различното ниво и опит на хората присъедили се към нас, в това приключение, всеки успя да научи нещо ново за ведроходството и ситуациите в морето.

Надяваме се, участниците да са доволни от постигнатото и преживяното, а тези които не можаха да се включат, можем да успокоим, че това събитие няма да е последно, а наред с туристическите и риболовните плавания, през следващата година сме планирали събития които ще дадат възможност на всичнки наши приятели да подобрят ветроходните си умения, да натрупат опит и морски мили, както и да вземат участие в истински състезания .

Очаквайте скоро календара ни за 2018 обещаваме много приятни изненади!